Bli rådyktig foran kameralinsa
Dagskurs i Oslo fredag 23.november.
Påmelding nederst på siden.

 

Gå til påmelding nederst på siden!

1 dag med veiledning og trening slik at du blir proffere og tryggere foran kameralinsa.

PRIS OG PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN.

 • Kursleder: Eva-Charlotte Stenset, tidligere programleder i TVNorge
 • Kurset holdes i Schultzgate 33 på Majorstuen i Oslo.
 • Påmelding nederst på siden. 

 

Dagsplan:

08.45: Dørene åpner og kaffe´n er klar.

09.00: Velkommen.

09.15: Dette er viktig når du skal være ansiktet utad for bedriften/organisasjonen din.

10.00: Disse fallgruvene bør du unngå. 

10.30: Slik skaper du tillit og får resultater, gjennom budskap og formidling.

11.00: Praktisk øvelse

12.00: Lunsj 

13.00: Disse triksene gjør deg raskt proffere foran kameraet. 

13.30: Praktiske øvelser

15.00: Spørsmål og oppsummering.

15.30: Kurset avsluttes.

 

Dagen legges opp med en variasjon av foredrag, dialog og praktisk trening.
 

ER DETTE KURSET FOR DEG?

 • Dette kurset er for deg som har noe erfaring med å lage videoer, men du ønsker å bli proffere foran kameralinsa. Du vil finne din personlige stil og fremstå trygg og troverdig foran kameraet.
 • Du har kanskje begynt å bruke video som verktøy, men ønsker å heve kvaliteten på budskap og formidling. 
 • I dette dagskurset får treningen som gjør deg tryggere og proffere på bare 1 dag. 

Litt om meg

Jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver, kursholder, foredragsholder og konferansier. Du kan lese mer på nettsiden min evacharlotte.no.

Jeg stod foran et TV-kamera for første gang da jeg var 20 år. Det ble starten på en lang karriere i lokal-TV, TV2 og TVNorge – som journalist, vaktsjef, nyhetsanker og programleder. Alle nyhetssendingene var direktesendte, og jeg ble ofte spurt om jeg var nervøs, hvordan jeg klarte å være naturlig, hva jeg gjorde hvis jeg fikk blackout osv. Jeg brukte mange år på å finne nøkkelen. 
 

Etter over 1000 direktesendinger, der jeg evaluerte de fleste av dem, erfarte jeg hva som må til for å komme igjennom linsa, skape kontakt og fange seerne. Det er mange som lager videoer, men det er få som klarer å treffe så bra at seerne blir dratt inn i budskapet og ikke vil slippe taket. Derfor vil jeg ikke bare lære deg hvordan du praktisk kan lage videoer, men hva som må til for at du faktisk skal få resultater. 

DETTE SIER TIDLIGERE KUNDER

Vi i Gjør en forskjell AS trengte en dyktig sparringspartner da vi skulle gå fra å levere foredrag og kurs fra en scene til video på web. Det å formidle godt foran kameraet krever kunnskap, trening og erfaring. Eva-Charlotte er ”full pakke” for de som ønsker å mestre dette. Vi er strålende fornøyd med hennes fagkunnskap og evne til å formidle denne til oss. Vi er takknemlige for å få lov til å jobbe med Eva-Charlotte, og vil spesielt fremheve hennes personlighet, raushet og engasjement.

– Bianca Simonsen og Espen O. Simonsen, Gjør en forskjell AS

 

Når det kommer til å stå foran kamera, filme et budskap for så å legge det ut offentlig, må jeg innrømme at det skremte meg. Hvordan skulle jeg få frem det jeg egentlig ville si? Hvordan skulle jeg holde seerne fokuserte og engasjerte? Det var ikke bare å trykke «record» også ville noe magisk skje, ikke for min del i alle fall.

Etter kurset til Eva-Charlotte var det noe som løsnet, og jeg turte å lage min første ordentlige video, som jeg publiserte. Denne videoen gjorde det kjempebra på nett, som resulterte i at jeg fikk mange nye kunder. Jeg blitt mye mer komfortabel foran kamera og jeg har fått smarte og enkle tips til hvordan gjøre hele filmprosessen på en mye mer effektiv måte.

– Kristine Schei Lillegård, Bloomlight Coaching

 

 

Dette var midt i blinken og overgikk forventningene. Jeg hadde ikke trodd at mulighetene skulle være så mange og så spennende som innholdet faktisk viste. Video og online kommunikasjon blir stadig viktigere. For min virksomhet vil denne måten å tenke på endre hele jobbutfordringen min, både når det gjelder å nå prospects og å jobbe med kunder. God energi i kurset, takket være Eva-Charlotte.

- Morten Helliesen, daglig leder, Agent 

BONUSER:

 • Medlemskap i lukket FB-gruppe, kun for dere som har vært på mine dagskurs, der dere kan følge og hjelpe hverandre videre.
 • PDF med tips om utstyr, slik at du kan få gode råd før vi møtes.
 • Spørreskjema før kursdagen, slik at jeg blir kjent med deg og dine behov før vi møtes.
 • Tilgang til en kursportal på nett med 3 undervisningsvideoer. Dersom du har fått disse tidligere, så får du de nå samlet på ett sted med egen logg inn.
  Din sukess er viktig for meg!

Bli rådyktig foran kameralinsa

Din investering er mindre enn det koster å leie en videofotograf til å lage en video. Nå kan du ta saken i egne hender, og lære å bruke video som et verktøy for å bygge en relasjon til målgruppen din på nett. Det er dette som vil gi deg resultater, og her får du oppskriften.

Fredag 23.november

6990
5990 NOK

GÅ TIL PÅMELDING!
Delbetaling fredag 23.november

Påmeldingen er bindende. Blir du forhindret fra å komme har du mulighet til å gi plassen din til en venn eller kollega. Blir du syk refunderes beløpet ved fremvisning av legeattest.

Vurderer du også dagskurset
"Lag proffere videoer til nett?" torsdag 22.november?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.