Nyttårstilbud på dagskurs i Oslo torsdag 15.februar:

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Lag proffere videoer til nett
Dagskurs torsdag 15.februar i Oslo.
Kun 1 plass igjen.

 

Gå til påmelding nederst på siden!

På 1 dag lærer du hvordan du kan lage proffere videoer til nett.

PRIS OG PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN.

Kursleder: Eva-Charlotte Stenset, tidligere programleder i TVNorge.

Kurset holdes i Schultzgate 33 på Majorstuen i Oslo torsdag 15.februar. 

08.45: Dørene åpner og kaffe´n er klar.

09:00: Velkommen

09.15: Dette må til for at du skal få suksess med video.

10.00: Få den proffe looken. Demo av utstyr, enkelt og mer avansert. 

11.00: Slik lager du en video effektivt fra a til å, og får den ut på nett. 

12.00: Lunsj

13.00: Smarte metoder for å lage enkle og effektive budskap som treffer og engasjerer. 

13.30: Triksene som gjør deg til en proffere formidler foran kameralinsa.

14.00: Praktiske øvelser

15.00: Spørsmål og svar

15.30: Kurset avsluttes

Dagen legges opp med en variasjon av foredrag, dialog og praktisk trening.

ER DETTE KURSET FOR DEG?

  • Kurset er for deg som vil lage egne videoer for å nå ut med budskapet ditt, og markedsføre deg eller bedriften/organisasjonen din på nett.
  • Du vet at video er et effektivt verktøy, men har ikke kommet i gang, eller får ikke de resultatene du ønsker deg.
  • Her lærer du det du trenger for å lage videoer fra a til å, videoer som gir resultater. 

Vær rask, kun 10 plasser!

Litt om meg

Jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver, kursholder, foredragsholder og konferansier. Du kan lese mer på nettsiden min evacharlotte.no.

Jeg stod foran et TV-kamera for første gang da jeg var 20 år. Det ble starten på en lang karriere i lokal-TV, TV2 og TVNorge – som journalist, vaktsjef, nyhetsanker og programleder. Alle nyhetssendingene var direktesendte, og jeg ble ofte spurt om jeg var nervøs, hvordan jeg klarte å være naturlig, hva jeg gjorde hvis jeg fikk blackout osv. Jeg brukte mange år på å finne nøkkelen. 
 

Etter over 1000 direktesendinger, der jeg evaluerte de fleste av dem, erfarte jeg hva som må til for å komme igjennom linsa, skape kontakt og fange seerne. Det er mange som lager videoer, men det er få som klarer å treffe så bra at seerne blir dratt inn i budskapet og ikke vil slippe taket. Derfor vil jeg ikke bare lære deg hvordan du praktisk kan lage videoer, men hva som må til for at du faktisk skal få resultater. 

DETTE SIER TIDLIGERE KUNDER

Vi i Gjør en forskjell AS trengte en dyktig sparringspartner da vi skulle gå fra å levere foredrag og kurs fra en scene til video på web. Det å formidle godt foran kameraet krever kunnskap, trening og erfaring. Eva-Charlotte er ”full pakke” for de som ønsker å mestre dette. Vi er strålende fornøyd med hennes fagkunnskap og evne til å formidle denne til oss. Vi er takknemlige for å få lov til å jobbe med Eva-Charlotte, og vil spesielt fremheve hennes personlighet, raushet og engasjement.

– Bianca Simonsen og Espen O. Simonsen, Gjør en forskjell AS

 

Når det kommer til å stå foran kamera, filme et budskap for så å legge det ut offentlig, må jeg innrømme at det skremte meg. Hvordan skulle jeg få frem det jeg egentlig ville si? Hvordan skulle jeg holde seerne fokuserte og engasjerte? Det var ikke bare å trykke «record» også ville noe magisk skje, ikke for min del i alle fall.

Etter kurset til Eva-Charlotte var det noe som løsnet, og jeg turte å lage min første ordentlige video, som jeg publiserte. Denne videoen gjorde det kjempebra på nett, som resulterte i at jeg fikk mange nye kunder. Jeg blitt mye mer komfortabel foran kamera og jeg har fått smarte og enkle tips til hvordan gjøre hele filmprosessen på en mye mer effektiv måte.

– Kristine Schei Lillegård, Bloomlight Coaching

 

Dette var midt i blinken og overgikk forventningene. Jeg hadde ikke trodd at mulighetene skulle være så mange og så spennende som innholdet faktisk viste. Video og online kommunikasjon blir stadig viktigere. For min virksomhet vil denne måten å tenke på endre hele jobbutfordringen min, både når det gjelder å nå prospects og å jobbe med kunder. God energi i kurset, takket være Eva-Charlotte.

- Morten Helliesen, daglig leder, Agent 

Dette får du med på kjøpet:

  • Tilgang til en kursportal på nett med 3 undervisningsvideoer. Dersom du har fått disse tidligere, så får du de nå samlet på ett sted med egen logg inn.
  • PDF med tips om utstyr, slik at du kan få gode råd før vi møtes.
  • Spørreskjema før kursdagen, slik at jeg blir kjent med deg og dine behov før vi møtes.
  • En måned etter kursdagen holder jeg et webinar der du kan stille spørsmål, slik at jeg er sikker på at du kommer deg videre.
Din sukess er viktig for meg!

Lag proffere videoer til nett.
Torsdag 15.februar.
Vær rask, kun 10 plasser!

Din investering er mindre enn det koster å leie en videofotograf til å lage en video. Nå kan du ta saken i egne hender, og lære å bruke video som et verktøy for å bygge en relasjon til målgruppen din på nett. Det er dette som vil gi deg resultater, og her får du oppskriften.

BETAL ALT NÅ

6950
4950 NOK

GÅ TIL PÅMELDING!

TO DELBETALINGER

3475
2675 NOK

GÅ TIL PÅMELDING!

Påmeldingen er bindende. Blir du forhindret fra å komme har du mulighet til å gi plassen din til en venn eller kollega. Blir du syk refunderes beløpet ved fremvisning av legeattest.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.