PÅMELDINGEN ÅPNER OM

Mandag 17. september 2018.

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Nettkurset: Si det med video

Her lærer du alt du trenger for å få suksess med video! Kurset starter 1.oktober.
I tillegg kan du bli med på to live kursdager i Oslo 7. og 8.februar.
Kursleder: Tidligere programleder i TVNorge Eva-Charlotte Stenset.

 

Kurset starter 1.oktober.
Påmelding åpner 17.september.

Når du står på ventelista får du melde deg på dagen før alle andre og er sikret plass.

Du vil motta verdifulle bonuser som kun går til ventelista, som videoserien: "Slik gjør du gode videointervjuer".

Det er helt uforpliktende å stå på lista, du bare sikrer deg det beste tilbudet.

Lær å lage videoer som gir flere kunder og mer business. 

 • Alt du trenger for å delta på kurset er en mobiltelefon.
 • Du vil lære å lage egne videoer fra a til å, og lære hvordan du bruker videoene dine på nett.
 • Du vil bli trygg og naturlig foran linsa, og trene på tydelige budskap som treffer din målgruppe.
 • Du vil få den tekniske hjelpen som gjør at det du trodde var vanskelig, blir enkelt. 
 • Du får personlig tilbakemelding på videoene dine, slik at du får rask fremgang. 
 • Du vil bygge deg opp som en autoritet og leder på ditt felt.
 • Du vil få eksperthjelp fra tidligere programleder i TVNorge, Eva-Charlotte Stenset.
 • På live-dagene i Oslo vil du lære av tidligere kursdeltaker Espen O.Simonsen, som gikk fra null erfaring med video - til å bruke video som en stor del av businessen. Han har også blitt programleder i TV2.
 • På live-dagene møter du også Anders Øvergaard som har over 250 000 følgere på YouTube. Han lærer deg hva som skal til for å bygge opp din egen kanal.

Video er den kjappeste veien til å få folk til å like deg, stole på deg, følge deg og kjøpe av deg!

Litt om meg

Jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver, kursholder, foredragsholder og konferansier. Du kan lese mer på nettsiden min evacharlotte.no.

Jeg stod foran et TV-kamera for første gang da jeg var 20 år. Det ble starten på en lang karriere i lokal-TV, TV2 og TVNorge – som journalist, vaktsjef, nyhetsanker og programleder. Jeg har også jobbet som politisk rådgiver i regjering og som konsulent i kommunikasjonsbransjen. 

På TVNorge var alle nyhetssendingene direktesendte, og jeg ble ofte spurt om jeg var nervøs, hvordan jeg klarte å være naturlig, hva jeg gjorde hvis jeg fikk blackout osv. 
 

Etter over 1000 direktesendinger, der jeg evaluerte de fleste av dem, erfarte jeg hva som må til for å komme igjennom linsa, skape kontakt og fange seerne. Det er mange som lager videoer, men det er få som klarer å treffe så bra at seerne blir dratt inn i budskapet og ikke vil slippe taket. Dette vil jeg lære deg. 

Nettkurset mitt er det eneste i Norge, der en tidligere TV-programleder leder deg fra A til Å, slik at du kan bli trygg foran linsa og lage videoer som er skreddersydd til din målgruppe. Vi går igjennom merkevaren og identiteten din, jobber med budskapet ditt, gjør deg trygg foran linsa og tar for oss de tekniske grepene som gjør at video ikke lenger blir en høy terskel for deg. 

Ann-Kristin Haugen om kurset

 

Morten Helliesen, www.agent.no

Dette var midt i blinken og overgikk forventningene. Jeg hadde ikke trodd at mulighetene skulle være så mange og så spennende som innholdet faktisk viste. For min virksomhet vil denne måten å tenke på endre hele jobbutfordringen min, både når det gjelder å nå prospects og å jobbe med kunder. God energi i kurset, takket være Eva-Charlotte. Dette med energi er ekstremt viktig, all den tid konseptet er webbasert. Det er viktig at den enkelte deltaker kjenner engasjement og nerve i kurset. 

Dette får du i kurset:

Kickstartmodulen:

Jeg går igjennom hva du trenger av utstyr, og det grunnleggende du må vite for å komme i gang. Husk at alt du trenger er en smarttelefon og en mac/pc. Mer avansert utstyr kan du skaffe deg etter hvert om du vil, men det er ikke nødvendig. 

MODUL 1: 

Vi jobber med formidlingsidentiteten din og finner din rolle og stil. Skal du for eksempel være utfordrende og offensiv, eller en faktaorientert ekspert? Hva skal du ha på deg? Hvor og hvordan skal du gjøre opptakene dine? Dette finner vi svar på i denne modulen. Du får din første video-oppgave.  

MODUL 2: 

Her tar vi tak i budskapet ditt. Jeg gir forslag og ideer til hva du kan snakke om, jeg viser deg enkle metoder for hvordan du kan bygge opp budskapet ditt og eksempler på gode og dårlige budskap. Vi ser på hvordan du kan åpne og avslutte videoene dine, hva som gjør at du holder interessen oppe hos seerne og hvordan du kan føre de dit du vil. Du får din andre video-oppgave.  

MODUL 3: 

Produksjonsuke. Her får du én uke til å trene og lage videoer. Du får smarte tips om hva som skaper en god video, og hvilke feller du bør unngå. Du kan velge om du vil gjøre en ny video-oppgave eller gjøre de oppgavene du ikke har fått gjort.  

MODUL 4: 

I de tidligere modulene har vi fokusert på identiteten din og budskapet ditt, og nå er det tid for å ta ett skritt opp og lære mer om det tekniske. Du lærer mer om filming, opplasting og publisering. Du får en ny oppgave.  

MODUL 5: 

Nå begynner vi å få taket på dette og kan gå mer inn i detaljene. Jeg lærer deg mer om bruk av kropp, stemme og blikk. Vi finner den riktige energien og jobber med å komme igjennom ruta. Vi går fra trening til ”the real deal”, og gjør oss klare for å publisere videoen vår (om du ikke har gjort det allerede). Denne uken skjerper vi alle sanser og gjør et video-opptak med mål om å legge det ut på nett.

MODUL 6: 

Produksjonsuke + bonusvideoer. Denne uken får du igjen tid til å trene og lage flere videoer. Du får din siste video-oppgave. I tillegg legger jeg ut alle bonusene jeg har lovet deg. Du kan lese mer om disse under. Husk at kurset ikke er over selv om dette er siste kursuke. Du har tilgang til videoene i et helt år, og Facebookgruppen har du så lenge du ønsker. I gruppen er det mange som deg, og du kan få mye hjelp fra de andre kursdeltakerne også etter at kurset er over. 

EKSTRA KURSUKE I JANUAR: 

Kurset varer fra 1.oktober til 11.november. I januar får du en ekstra kursuke som bonus. Dette vil i praksis si at du får en ekstra uke der du kan få oppfølging fra meg og feedback på en ekstra video. Da har læringen fått synke og du får en ny kickstart på nyåret. I tillegg har du tilgang til alt  undervisningsmaterialet i ett år. 

I kurset får du også dette:

PERSONLIG FEEDBACK PÅ VIDEOENE DINE

Du får tett oppfølging av kursleder Eva-Charlotte Stenset, og personlig tilbakemelding på video-oppgavene du lager i kurset. Dvs at jeg går igjennom dine videoer og gir deg en unik tilbakemelding på hva du gjør bra og hvordan du kan strekke deg videre. Feedbacken gis i de 6 kursukene, i en lukket Facebookgruppe kun for dere som går kurset. 

LIVE SPØRRETIME/WEBINAR HVER UKE 

Dette skjer hver tirsdag i kursukene klokken 13.00. Dersom du ikke rekker å være med på dette live kan du se opptaket jeg legger i medlemsportalen. Dette er i praksis en spørretime. Du sender inn spørsmålene dine på forhånd og jeg hjelper til med det dere ønsker. Du kan sende inn spørsmål selv om du ikke er med live. Opptaket legges i kursportalen.

TILANG TIL LUKKET FACEBOOKGRUPPE

Kursets lukkede Facebookgruppe gir mye verdi. Her vil alle deltakerne være med, og i tillegg til hjelpen dere får fra meg vil dere kunne hjelpe og inspirere hverandre. Det er alltid mye engasjement i gruppen og stor villighet til å hjelpe.

TILGANG TIL KURSVIDEOENE I ETT ÅR!

Vi har selvsagt tatt hensyn til tidsklemma, så du har tilgang til kursportalen og alle undervisningsvideoene i et helt år. Dette gjør at du kan gå tilbake og repetere eller ta igjen det du eventuelt ikke fikk gjort. Her har du altså god tid til å gå igjennom alle modulene og alt bonusmaterialet, akkurat når det passer for deg. 

BONUS: 2 LIVE DAGER I OSLO

torsdag 7.februar og fredag 8.februar

EVA-CHARLOTTE TRENER DEG LIVE

Disse dagene får du trening og hjelp av Eva-Charlotte - du får verdifull læring som tar deg enda ett skritt videre. Du får også muligheten til å møte andre kursdeltakere og dele erfaringer. Dette skjer en stund etter de 6 kursukene slik at du får mulighet til å komme godt i gang med video først. 

FOREDRAG AV TV2-PROGRAMLEDER

Espen O. Simonsen gikk nettkurset Si det med video i 2014. Siden den gang har han og Bianca Simonsen utvidet virksomheten sin med digitale produkter basert på video. Espen er i dag også programleder i TV2-konseptet Øya. Han forteller deg hvordan han gikk fra 0 erfaring foran og bak kameraet til å bruke video aktivt i businessen, og deretter bli hyret inn til en attraktiv TV-jobb. 

SLIK BLIR DU RÅ PÅ YOUTUBE 

Anders Øvergaard har over 250 000 følgere på YouTube. I dette foredraget lærer han deg hva som skal til for å bygge opp din egen kanal og få gjennomslag på YouTube. 

I tillegg får du disse bonusene

Bonus 1: Nyttige verktøy på nett

Videoer der jeg går igjennom nyttige verktøy og ressurser jeg bruker i min online business. Viktig for bruk av video på nett.

Bonus 2: Publiseringsverktøy for video

Jeg demonstrerer forskjellen på de mest brukte publiseringverktøyene på nett, Wistia, Vimeo og YouTube. Disse kan brukes til lagring av videoer, slik at du enkelt kan bygge de inn på nettsiden din. 

Bonus 3: Slik setter du opp en YouTube kanal

Video- og filmprodusent Anders Øvergaard har 250 000 følgere på YouTube. Han har laget en video der han lærer deg hvordan du setter opp en YouTube kanal, og hva som er viktig. 

Bonus 4: Slik tekster du videoer på YouTube og Facebook. 

Her viser jeg deg hvordan du kan legge tekst på en video på YouTube og bruke denne SRT-filen når du tekster videoen din eller video-annonsene dine på Facebook. Høres avansert ut, men kan du det så er det lett. Da får du også videoen din ut i flere kanaler. Det er gull verdt!

 

Bonus 5: Webinar 

Vil du holde webinarer? Jeg går igjennom hvordan du enkelt kan sette opp et webinar, og jeg gir tips om ulike plattformer som Zoom, Webinarjam og GoToWebinar. Jeg gir også tips om hva som er viktig når du skal undervise og holde webinaret. 

Bonus 6: FB live

FB live er noe du virkelig bør bruke fordi det gir deg best rekkevidde på Facebook og fordi det engasjerer. Live-sendinger er virkelig gull. Jeg demonstrerer hvordan du kan gjøre det, og hva som er viktig når du er på direkten. 

Bonus 7: Appene du kommer til å elske

Jeg tipser om ulike apper, som vil gjøre det lettere for å deg å gjøre alt du trenger fra mobiltelefonen. Apper du kan bruke under opptak og til etterarbeid. 

 

Bonus 8: Facebook videoannonser

Vil du bruke videoer for å annonsere på Facebook. Jeg går igjennom skritt for skritt hvordan du setter opp en videoannonse mot et målrettet publikum på Facebook. 

Bonus 9: Inspirasjon

For at vi skal holde energien oppe i kurset og du skal være motivert vil jeg legge ut inspirerende videoer der jeg er mer personlig og deler mine beste tips og råd med deg. Jeg deler både motgang og medgang jeg selv har møtt - kanskje du kjenner deg igjen!? 

Bonus 10: Enkel redigering

Enkel opplæring i Imovie (Mac) og Adobe Premiere Elements (Mac/PC) og Adobe Premiere Pro (Mac/PC). 

10 små undervisningsvideoer i hver av programmene, der vi går igjennom de enkleste grepene når du skal redigere. Eks: Klippe, lage overganger, legge på plakater, justere lyd, lys og farge osv. 

Slik foregår kurset:

 • Neste kurs starter 1.oktober og varer fram til 11.november. 
 • Dette er et fleksibelt nettkurs som går over 6 uker.  Det er i disse ukene jeg følger dere opp, men du har tilgang til medlemsportalen og over 50 undervisningsvideoer i et helt år. 
 • Si det med video er et gruppekurs der undervisningen skjer gjennom videoer i en medlemsportal på nett, gjennom de ukentlige webinarene/spørretimene og gjennom Facebook live sendinger.
 • I medlemsportalen kan du se videoene når du ønsker.
 • Hver mandag i de 6 kursukene åpner jeg en ny modul med undervisningsvideoer. Du får eget brukernavn og passord til portalen.
 • Du får 1 videooppgave i uken. Oppgaven tar ca en time, og du gjør oppgaven når det passer inn i din kalender. Dersom du ikke rekker å gjøre alle oppgavene, så vil du få mulighet til å ta det igjen i de to produksjonsukene.
 • Personlig tilbakemelding på video-oppgaver gis i Facebookgruppen, slik at alle kan lære av det. 
 • Du kan følge kurset fra hvor som helst i landet eller verden, så lenge du har tilgang til internett.

Har du lyst til å bli med på kurs, men...

Jeg har ikke tid nå…

Du har tilgang til dette kurset i et helt år, og kan se videoene akkurat hvor og når du vil så lenge du har tilgang til internett. Kurset er fleksibelt og passer inn i en hektisk hverdag.

Jeg tør ikke…

Du starter der du er, og tar til deg læring i ditt eget tempo. Du trenger ikke å bevise noe – bare være åpen for å utvikle deg. Målet er at du skal BLI komfortabel foran kameralinsa, ikke at du skal være det allerede:)

Jeg har ikke råd…

Dette er en investering. Når du lærer deg å lage videoer som markedsfører deg og dine tjenester, vil dette kurset raskt lønne seg. Leier du en proff videofotograf til å lage videoer for deg koster det rundt 10.000 kroner for en snutt på noen minutter. Ved å lære å lage gode videoer selv kan du  lage så mange videoer du ønsker. Det er dette som bygger relasjoner, skaper tillit og gir deg de resultatene du ønsker deg.

Gruppekurs er ikke noe for meg…

Du velger selv hvor mye du deler i plenum og kan fint ta kurset uten å involvere deg med de andre. Dersom du ikke ønsker å dele videoene dine i Facebookgruppen er det selvsagt helt i orden, men husk at det er en stor verdi å kunne lære av hverandre og du vil få mer ut av kurset om du deler. Dersom målet ditt er å publisere videoer på nett, er den lukkede Facebookgruppen et bra sted å starte. 

Dette høres ut som mye jobb…

Jeg legger opp kurset slik at du kun trenger å sette av 3-4 timer per uke. Dette inkluderer å se videoene og gjøre oppgavene. Du kan selvsagt bruke mye mer tid om du vil, men dette kan du også ta etter hvert. Dersom du skulle gå glipp av noe, husk at du har tilgang til kurset i ett år. Dermed er det ingen fare om du hopper over en video og ser den senere. 

Jeg har fortsatt spørsmål…

Send meg en epost på  [email protected], så skal jeg svare på det du lurer på.

Birgitte Lovise Urke om kurset

 

Bianca og Espen Simonsen

www.gjorenforskjell.no

Kurset til Eva-Charlotte ga oss både kunnskapen, treningen og erfaringen vi trengte da vi skulle utvide vår virksomhet til også å omfatte digitale produkter. Nå har bruk av video blitt en naturlig del av vår arbeidshverdag. Vi bruker video for å gjøre våre nettsider mer levende, i vår markedsføring, og ikke minst til undervisning og eksempler i våre onlinekurs. Vi merker allerede at det har gjort oss enda mer interessante for våre kunder, vi har blitt mer synlige i sosiale medier. Og det beste av alt, det har gitt oss økt inntjening.

100% GARANTI

Jeg gleder meg til å jobbe med deg og gir deg 100 % fornøydgaranti de første 14 kursdagene. 

Det vil si at du kan bli med på kurset i 2 uker, og hvis du ikke er fornøyd så får du alle pengene tilbake, uten spørsmål.

Dette er din investering:

Kursavgiften tjener du raskt inn. Din investering er lavere enn det ville kostet deg å leie en videofotograf til å lage noen videoer. Nå kan du ta saken i egne hender, og lære å bruke video som et verktøy for å bygge en relasjon til målgruppen din på nett. Det er dette som vil gi deg resultater, og hos oss får du oppskriften. Husk at alt du trenger for å delta på dette kurset er smarttelefonen din.  Du kan oppgradere utstyret ditt etter behov.

Det vil bli mulig å delbetale kursavgiften.

Kursavgift

14 900,-

Sett deg på ventelista og få beskjed så fort det blir mulig å melde seg på:

Ventelisten er nå stengt.

Tidligere kursdeltakere om kurset:

 
Close

50% Ferdig

Sett deg på ventelista

Du får beskjed så fort vi åpner opp for påmelding. Du forplikter deg ikke til noe ved å stå på ventelista :)